Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába m
Egy serpenyőbe 7,5 cm magasan olajat öntünk. A sörtésztát összedolgozzuk, A lisztet egy tányérba szórjuk, a halszeleteket beleforgatjuk, majd a sörtésztába m
A halat előző este vízbe áztatjuk, a vizet 3-szor lecseréljük. Cseréplábosban kevés olajat forrósítunk, és megpirítjuk benne az apróra vágott fokhagymát.
A halat megmossuk, és megtöröljük. Olajban megpirítjuk a fokhagymát, majd kiszedjük és mozsárba tesszük. Ebben az olajban megpirítjuk a hagymát is, hozzáadju
A grillben forró tüzet rakunk. A piri-piri mártást, a fokhagymát, a citromlevet és a repceolajat összekeverjük, és fűszerezzük. A halszeletek mindkét oldalát
A sütőt 230 fokra előmelegítjük. Az alufóliákat egymás mellé terítjük, és a közepükre egy halfilét teszünk. Rátesszük a szeletelt gombát, a paradicsomo
Egy turmixgépbe tesszük a fokhagymát, a píneamagot, a petrezselymet, a citromlevet, az olívaolajat, sót és borsot, majd az egészet összeturmixoljuk. A paradicsom
A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
Ugrás a lap tetejére >>