A lilakáposztát és az ecetet összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. Az avokádót, a tejfölt, a citromlevet egy turmixgépben pépesítjük és fűszerezzük. A grille
Elkészítési idő: kb 40 perc
Energiatartalom: 348 kcal/1460 kj adagonként
A garnélákat mossuk meg alaposan, majd hosszanti irányban vágjuk fel, és távolítsuk
A cukkinit megtisztítjuk és hosszában gyalulni kezdjük, majd sós vízben 2 percig főzzük, aztán leszűrjük.
A halat felkockázzuk, beszórjuk sóval, a cukkinic
Az apróra vágjuk a vöröshagymát, a paprikát, a fokhagymát és az olívaolajjal sima krémmé keverjük. A halat megsózzuk, borsozzuk, és a krémmel a húsos olda
A héjában főtt burgonyát, egy tálba rakjuk, és leöntjük a levesalappal. A vöröshagymát nagyon apróra vágjuk és a krumplira szórjuk, majd sózzuk borsozzuk,
Fél liter forró vízbe tesszük a chilit, a babérlevelet, a petrezselymet, a hagymát és az összes megtisztított, feldarabolt zöldségeket. Negyed órát így főz
A halat alul bavágjuk, szétnyitjuk, és kicsontozzuk. Lavágjuk a farkát és az uszonyait. A hagymát és a paprikát felszeleteljük, az uborkát felaprítjuk, majd a
Elkészítési idő: kb 25 perc (és további egy óra érlelés)
Energiatartalom: 301 kcal/1262 kj adagonként
Créme fraiche elkészítése:
Ha otthon szeretnénk el
Ugrás a lap tetejére >>