A megmosott, megtörölt halat citromlével meglocsoljuk és sózzuk. A vajat felforrosítjuk, beleszórjuk a lisztet, világos rántást készítünk, majd óvatosan fel
A halszeleteket meglocsoljuk a citromlével, majd felgöngyöljük és fogpiszkálóval összeűzzük őket. Egy lábosban felforraljuk a bort, a húslevest, a vajat és
Az olajat akkora serpenyőbe öntjük, hogy 1 cm magasan álljon benne az olaj. A halat hideg vízben leöblítjük, megszárogatjuk. A lisztből, a reszelt citromhéjbó
A mártást egy zacskóba tesszük. A halat, a paprikát, az ananászt és az újhagymát beletesszük és jól összerázzuk. 30 percre hűtőbe tesszük. A grillen tüz
Olajjal kikenünk egy tepsit, és a halat belefektetjük. Meglocsoljuk a borral és a citromlével. Lefedjük és 200 fokon 20 percig sütjük, ezután a tejszínt és a
A halat feldaraboljuk, a hagymát, a paradicsomot, a fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. Serpenyőben olajat melegítünk, megfuttatjuk rajta a rákokat, és
Egy serpenyőben 1 cm magasan olajat melegítünk. A kukoricalisztet, a sima lisztet, a fűszerekkel összekeverjük, és a tilápiafiléket beleforgatjuk. Amikor az ola
A grillsütőn a parázst leégetjük úgy, hogy csak az egyik fele melegítsen. A makrélát az olívaolajjal megkenjük, sózzuk, borsozzuk, és a deszkára fektetjük,
Ugrás a lap tetejére >>