A halat feldaraboljuk, a
hagymát, a
paradicsomot, a
fokhagymát és a petrezselymet apróra vágjuk. Serpenyőben olajat melegítünk, megfuttatjuk rajta a rákokat, és félretesszük. Az olajban megpirítjuk
hagymát és a halat. Mielőtt a
hagyma megpirulna, hozzáadjuk a
fokhagymát, a petrezselymet és a
paradicsomot. Sózzuk,
borsozzuk. A piros
paprikát a halhoz adjuk, majd hozzátesszük még a
sáfrányt, a tésztát, és felöntjük annyi halászlével, hogy ellepje. 12 percig forraljuk, a vége előtt 5 perccel beletesszük a rákfarkakat. Pár percig állni hagyjuk, majd tálaljuk.
Elkészítési idő: 45 perc.
Nehézségi fok: könnyű
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>