A lazacból a szálkákat csipesszel eltávolítjuk. A sót, a cukrot, a kaprot és borsot összekeverjük, és a lazac húsos részét megkenjük. a halat tepsibe tessz
Ha friss a banánlevél, akkor a középső eret kivágjuk, és eldobjuk. Forró víz alá tartjuk, lecsöpögtetjük, megszárítjuk, és vízszintesen félbevágjuk, é
Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüz
Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüz
Az olívaolajat, a rozmaringot, a fokhagymát és a fűszereket összekeverjük. a kardhalat bekenjük vele mindenhol, és 30 percig állni hagyjuk. A grillen forró tüz
A halfilé mindkét oldalát olajjal megkenjük, és magas fokozaton 3.5 percig sütjük, és egyszer megforgatjuk. A citrusfélék levét, a zöldségeket, a kókuszteje
A grillben forró tüzet rakunk. A piri-piri mártást, a fokhagymát, a citromlevet és a repceolajat összekeverjük, és fűszerezzük. A halszeletek mindkét oldalát
A grillen tüzet rakunk. A kókusztejet és a zöld currykrémet összekeverjük, és a halat bekenjük vele. 30 percig állni hagyjuk. A halat a grillsütőre tesszük,
Ugrás a lap tetejére >>