A heringszeleteket hosszában félbevágjuk, majd feltekerjük, és átszúrjuk egy fogvájóval. Egy tálban dolgozzuk össze a tojássárgákat a mustárral, a tejszín
Egy tálban összekeverjük az ecetet, az olajat, a kaprot, sózzuk, borsozzuk, majd beletesszük a zöldbabot. A felcsíkozott heringet 6 salátával kibélelt koktélos
Lásd, a fogas receptjénél, csak itt tokhalat használunk
Készítsük elő a grillsütőt. A hal húsát késsel három helyen metsszük be a szálkáig. A rozmaringleveleket vágjuk apróra, és keverjük össze az olívaolajj
Elkészítési idő: kb 30 perc
Energiatartalom: 339 kcal/1420 kj adagonként
A halfilét alaposan mossuk meg, majd osszuk el 4 felé. Sóval, borssal ízesítsük, és
A főtt garnélát gyömbérrel és újhagymával összeforgatjuk. A rizspálcákat, a sárgarépát,a mogyorót, a halkrémet, a csilipaprika mártást és a koriandert
A grillsütőben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, az újhagymát, a bort turmixgépben összekeverjük, hozzáadjuk a pa
A grillsütőben a tüzet parázsra égetjük úgy, hogy csak az egyik oldala melegítsen. A vajat, a tárkonyt, a citromlevet összekeverjük. A tükörhalat a deszkár
Ugrás a lap tetejére >>