A hagymát felaprítjuk, majd felhevített olajon megfuttatjuk. A gombát megtisztítjuk, megmossuk, apróra vágjuk majd a hagymához adjuk. Lefedve pároljuk, amíg elf
A tejet egy tálba tesszük, és beleszórjuk a gombalevesport. A krumplit meghámozzuk, lereszeljük, majd a tojásokkal együtt a tejhez adjuk. A felaprózott petrezsel
A gombát áztassuk 20 percre forró vízbe, majd szűrjük le. Egyserpenyőben hevítsünk fel 1 ek. olajat, majd tegyük bele a bacont, és pirítsuk meg. A csiperkét
A nyakról leszedjük a bőrt, vigyázva, hogy ne szakadjon el. Utána alufóliára téve szétnyitjuk. A hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. A gombát felszeletelj
A gombát felszeleteljük, és 10 percig pirítjuk. Sózzuk, borsozzuk, és ráhintjük a petrezselyemzöldet. Utána leszűrjük.
A húst gombafej nagyságú darabokra
A libazsíron futtassuk meg a hagymát, majd adjuk hozzá a felszeletelt gombát, a zúzott fokhagymát és a finomra vágott petrezselymet. Fedő alatt pároljuk puhára
A gombát 2 percig süssük a gyömbérrel az olaj felén. Keverjük bele a hoisin szószt, és 2 percig pároljuk. Tegyük félre. A tojásokat verjük fel egy tálban,
A hagymát vajban megpirítjuk, majd hozzáadjuk a gombát, fűszereket, petrezselymet, és együtt pároljuk tovább. A tojást, lisztet is a masszába keverjük, és fe
Ugrás a lap tetejére >>