» 100 g enoki gomba » 60 ml kínai hoisin szósz » 6 tojás » 2 vékony szeletekre vágott mogyoróhagyma » 1 evőkanál frissen reszelt gyömbér » 1 evőkanál ázsiai szezámolaj » só és frissen őrölt fekete bors
A gombát 2 percig süssük a gyömbérrel az olaj felén. Keverjük bele a hoisin szószt, és 2 percig pároljuk. Tegyük félre. A tojásokat verjük fel egy tálban, sózzuk, borsozzuk. Adjuk hozzá a mogyoróhagymát és keverjük jól össze. A vokban melegítsük fel a maradék olajat, öntsük bele a tojásos keveréket, és süssük, amíg az alsó fele barnás lesz. A gomba felét halmozzuk a sült tojás felére, hajtsuk át a lepényt a gombán és még süssük 1 percig. Végezzük el a maradék tojással is, majd tálaljuk.
Elkészítési idő 22 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom