Kapcsoljuk be a sütőt és melegítsük elő 140-160 fokra. Lazacfiléket ízlés szerint sóval és borssal fűszerezzük, majd olajozott alufóliába csomagoljuk be. A
Egy tálban összekeverjük a tojást, a tejszínt és a bort, majd áttöltjük egy fondüedénybe, és melegíteni kezdjük. Közben beleszórjuk a lereszelt sajtot, a
A felvert tojásba keverjük a gesztenyét, a levest, a bort és a lisztet, sózzuk, borsozzuk. Kevés vajat olvasztunk, majd ezen készre sütjük a tojásos keveréket.
A gombát megtisztítjuk, szeletekre vágjuk, majd egy evőkanál vajat felhevítünk, és puhára pároljuk rajta. Sóval, borssal ízesítjük, majd hozzáadjuk a felve
A gombát szeleteljük fel, és a hagymával együtt a zsírban pároljuk meg, és süssük zsírjára. A felvert tojásokat öntsük rá, sózzuk meg, és süssük meg.
Kevés vízben megfőzzük a gombát és összetörjük. Lecsöpögő levével ismét felfőzzük, sózzuk, majd ismét átszűrjük.
A gombafejeket főzzük meg enyhén ecetes vízben, majd szűrjük le. Egy tálban keverjük össze a túrót, két tojást, az apróra vágott kapor felét és némi só
A hagymát félbevágjuk, majd felszeleteljük. Olajat hevítünk, és megfonnyasztjuk rajta. A gombát szeletekre vágjuk, és a hagymához adjuk. Sózzuk, borsozzuk, é
Ugrás a lap tetejére >>