Egy serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagokat és a kolbászt kevés olajon, majd tegyük bele a fokhagymát is, és kissé pároljuk meg. A parajt is szórjuk bele, és
A fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk, forró olajon megpirítjuk, időnként kevés meleg vizet adagolva hozzá, amikor kész kiszedjük. A tojásokat felverjük, be
Fogjunk egy tálat, és tegyük bele a tejfölt. A kenyereket pirítsuk meg, majd locsoljuk meg az olívaolajjal, dörzsöljük be a fokhagymával, és kenjük meg a tejf
A mazsolát beáztatjuk vízbe, a sáfrányt 3 ek. forró vízzel leforrázzuk, és állni hagyjuk. A halat megmossuk, megtöröljük, és 4 cm-es darabokra vágjuk. Bed
A felkockázott kenyeret megpirítjuk, közben a paradicsomot leforrázzuk, hogy héját könnyen le tudjuk húzni. Ezután egy tálban összekeverjük a felkockázott, k
Sonkát darabokra vágjuk. Petrezselymet felaprítjuk, reszeljük le a sajtot. Keverjük össze a sonkát 1 ek. vajjal és petrezselyemmel.Öntsük a keveréket kivajazot
Fogunk egy tálat, elkeverjük benne a tojásokat, a tejet, a vaníliát és a szerecsendiót. A kenyereket felcsíkozzuk, majd a tojásos keverékbe mártjuk, és az ola
Mossuk meg a tojásokat és vágjuk le a héj tetejét, vigyázva, hogy a többi része egyben maradjon. 4 tojást kanalazzunk ki egy tálba és verjük fel a turbolyáva
Ugrás a lap tetejére >>