A kenyérszeleteket vágjuk 3 részre, majd egyik felüket pirítsuk meg, a másikra rendezzük rá a kecskesajtból vágott vékony szeleteket. Így is grillezzük meg,
A diót száraz serpenyőben megpirítjuk, majd amint kihűlt, egy mozsárban összetörjük. Ezután egy turmixba tesszük a krémsajtot, a rokfortot, a diót, a mustár
A szőlőleveleket öblítsük le, majd fektessük konyharuhára.
A rizst és a felaprított vöröshagymát vajbna pároljuk meg, majd engedjük fel húslevessel. Amiko
Alaposan verjük fel a tojást, közben szépen lassan adagoljuk a vaníliás cukrot, majd dolgozzuk bele a lisztet és a tejet is. Hagyjuk néhány percig állni, majd
A hagymát meghámozzuk, lábosba tesszük, megszórjuk az ételízesítővel. Annyi vízzel öntjük fel, hogy elfedje, majd forrás után addig főzzük, amíg teljesen
Fogjunk egy tálat, öntsük bele a citromlevet, 150 ml vízzel, fűszerekkel és a cukorral, ezekből főzzünk meg az alaplevet, majd ha megfőtt hűtsük le. A beázta
A gombát megmossuk, kefével átdörzsöljük, és a szárukat kivesszük. A cukkinit megmossuk, és kis kockára vágjuk, a sajtot lereszeljük.
A gombafejeket olajon
Az epret alaposan megmossuk, majd leturmixoljuk. Hozzáöntjük a tejszínt, és a tojások sárgáját. Cukorral, sóval és mézzel ízesítjük, majd simára keverjük
Ugrás a lap tetejére >>