Egy edényben forró vízben főzzük 4 percig a tojásokat, majd hideg vízben hűtsük ki őket. Az olívabogyót, az olívaolajat, a fokhagymát, az ajókát, a major
Egy tálban keverjük össze a túrót, a besamelt, a citromlevet, a tormát, az apróra vágott petrezselymet, a reszelt sajtot és a fűszereket (só-bors-kömény). Ez
Keverjük össze a cukrot, a fűszernövényeket, a cayenne-i borsot és az őrölt mustárt. A magvakat tegyük lyukacsos alumíniumtálcába, adjuk hozzá az olajat, a
Egy tepsibe helyezzük a tésztát, egyenletesen elegyengetve és hűtött helyre tesszük egy fél órára. A tésztára helyezzük a halat, és a többi kikevert hozzá
Húzzuk le a paradicsom héját, magozzuk ki és kockázzuk fel.
A megtisztított zöldbabot pároljuk meg sós vízben, majd szűrjük le és csöpögtessük le. Ezutá
Edénybe keverd össze az olajat, hagymát, citromlevet, kapribogyót, majd verd fel.
A füstölt lazacot és a hagymát helyezd el tányérokon.
Az öntetet csöpögte
A croissant-okat elfelezzük, majd a sajtos, tejszínes (4 ek.) keverékkel megkenjük őket. A cikóriákat felszeleteljük, a lazacokat feltekerjük, majd mindkettőt a
A kompóthoz keverjük el az almalevet, a citromlevet, a mustárt és a mézet, majd tegyük egy fazékba, és forraljuk fel. A folyadékot főzzük el 1/8 literre. Tegy
Ugrás a lap tetejére >>