A nyakról leszedjük a bőrt, vigyázva, hogy ne szakadjon el. Utána alufóliára téve szétnyitjuk. A
hagymát felaprítjuk, és megpirítjuk. A
gombát felszeleteljük, és a
hagymához adjuk.
sózzuk,
borsozzuk, és hozzáadjuk a
petrezselyemzöldet. 10 percig pároljuk, aztán hozzáadjuk a besamelt, a
tejszínt és a
tojást.
A karajt kiklopfoljuk, meg
sózzuk, és a bőrre helyezzük.
A
gombás keveréket a te
tejére rendezzük, majd a fóliát felcsavarjuk. Tepsibe téve hozzáadjuk az alaplét, és 35 perc alatt megpároljuk. Amikor kihűlt, negyed órára hűtőbe tesszük. Felszeleteljük, majd temperált
aszpikkal bevonjuk.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>