» 450 g porcukor » 2 ek. citromlé » 1 tojásfehérje » 1 kávéskanál mentalikőr » néhány csepp zöld színezék » finom porcukor a formázáshoz
Egy habverővel dolgozzuk össze a porcukrot a citromlével, a tojásfehérjével és a mentalikőrrel. A felét öntsük át egy másik tálba és az egyikhez keverjük hozzá a zöld színezéket.
Egy gyúródeszkát hintsünk meg porcukorral és ezen gyúrjuk, majd nyújtsuk ki a tésztát, végül pedig képezzünk tetszés szerinti formákat. Ezután tegyük őket egy napra a hűtőbe.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom