Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A vajat keverjük el a cukorral és a tojásokkal. Keverjük össze a lisztet a fahéjjal, a szódabikarbónával, a gyömbérrel
A lisztet összedolgozzuk a libazsírral, majd belegyúrjuk a tojást, rumot és a bort. Sóval, borssal ízesítjük, majd kidagasztjuk, és lefedve langyos helyen másf
Gyúrjuk jól össze az alapanyagokat. Vaníliából ízlés szerinti mennyiséget használjunk. Hagyjuk a kapott tésztát egy éjszakát pihenni, majd másnap daráljuk
Gőzön felverjük a cukorral a tojásfehérjéket, majd gőzről levéve addig verjük tovább, míg szalagot nem vet. Beleszórjuk a felvágott diót. Vajjal vagy zsír
A hozzávalókat jól összegyúrjuk egy kis tejföl hozzáadásával. Felét egy tepsibe nyomkodjuk.
A töltelékhez a hozzávalókat összekeverjük, és a tésztára
A hozzávalókat jó összegyúrjuk, majd a tésztát kétfelé osztjuk. Az egyik részt tepsibe reszeljük, rátesszük a tölteléket, majd a tészta másik felét a te
Egy tálban a liszthez keverjük a sót, 3 ek. vajat, az élesztőt, a tojást, 2 ek. cukrot, és annyi tejet, hogy lágy legyen a tészta. Az egészet alaposan összegy
A lisztet összekeverjük a sütőporral, a Rama margarinnal, hozzáadjuk a cukrot, a kakaót, a tojást, és összegyúrjuk. Kettéosztjuk a tésztát, és két lapot k
Ugrás a lap tetejére >>