A tésztához a lisztet,sütőport a vajjal elmorzsoljuk, majd a cukorral, a tojások sárgájával és 1,5 deci tejjel összegyúrjuk.lisztezett deszkán 3 db kb. 30x30
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd a tésztát tepsibe terítjük, és megsütjük. Ha kihűlt, tetejét vaníliás cukorral meghintjük.
Ezeket a hozzávalókat sorban csomómentesre keverjük majd kiöntjük tepsibe és beletesszük a gyümölcskockákat. Ezután sütőbe rakjuk és kb. 15 percig sütjük
Egy tálban összekeverjük a lisztet, a cukrot, a fahéjt és a sütőport. Hozzámorzsoljuk még a Rama margarint, valamint belekeverjük a tojássárgákat. Jól gyúr
A mascarponét keverjük simára a porcukorral. Keverjük össze a neszkávét, a kakaót és a forró vizet. A mascarponés krémbe forgassuk bele a kakaós krémet. Teg
A tojásokat keményre főzzük, majd elfelezzük, és sárgájukat kivesszük. A juhtúrót és a tojássárgájákat összetörjük, majd sózzuk, ráreszeljük a gyöm
Egy serpenyőben melegíteni kezdjük a vajat, a cukrot, a szirupot, majd ha teljesen felolvadt, hozzáadjuk a zabpelyhet, a diót és a csokit. Az egészet tepsibe tessz
A csokit és a vajat megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a tojást, a cukrot, az aromát és a liszteket is, és az egészet egy kivajazott tepsibe tesszük. Ezután a ma
Ugrás a lap tetejére >>