A sütőt előmelegítjük, és kivajazunk egy tepsit. A gyümölcsöket szükség szerint alaposan megmossuk és megtisztítjuk a felesleges dolgoktól. A gyümölcs eg
A tojásfehérjét a cukorral habbá verjük, majd a többi anyagot is hozzákeverjük. Vajazott és lisztezett tepsire kb. 5 mm vastagságúra egyenletesen kikenjük. T
Az olajat felforrósítjuk, a kenyér- vagy kalácsszeleteket megsütjük benne, majd megvárjuk amíg kihűl. A cukrot felodjuk a vízben, majd sűrűre főzzük, és be
Ezt a parádés tortát két menetben készítjük el. A kész, vagy magunk sütötte piskótatekercset vékonyan megkenjük a krémmel: 1./ a vajat habosra keverjük a c
Egy lábosban megolvasztjuk a vajat és a mézet, közben egy tálban összekeverjük a cukrot, a tojást, a kakaó felét, a vágott mandulát, a rumot, a fűszerkeveré
A tejet forraljuk fel a hosszában félbevágott vaníliarúddal, majd olvasszuk meg benne a vajat. Hagyjuk kihűlni. A lisztet keverjük össze a cukorral és a tojások
A tejet forraljuk fel a hosszában félbevágott vaníliarúddal, majd olvasszuk meg benne a vajat. Hagyjuk kihűlni. A lisztet keverjük össze a cukorral és a tojások
Forró víz felett a tojássárgáját és a cukrot elkeverjük, majd felöntjük a borral. Az egészet alaposan elkeverjük, felfőzzük, majd eloszlatjuk a poharakban.
Ugrás a lap tetejére >>