A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Forraljuk fel a szójatejet, és keverjük bele a búzadarát. Adjuk hozzá a cukrot, és főzzük 15 percig. Töltsük poharakba, és kínáljuk gyümölcskompóttal.
E
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor és Rama margarin keverékét, majd kisebb adago
Egy tálban verjük habosra a porcukrot a Rama margarinnal, majd óvatosan dolgozzuk bele a tojásfehérjékből vert habot és a többi hozzávalót. Az így kapott mass
Pucoljuk meg az almákat, magozzuk ki és vágjuk vastagabb karikákra. Facsarjuk rá a citromot, szórjuk meg cukorral és öntözzük meg a calvadossal. Hagyjuk állni
A zselatint két kanál vízre szórjuk, majd ha megkocsonyásodott, összekeverjük a fehércsokival, a vajjal és a tojásokkal. Ezután beleforgatjuk a felvert tejszí
A vajat és a csokit gőz felett megolvasztjuk, majd hozzákeverjük a cukrot, a vaníliát, a tojást, a porokat és a lisztet. Az egészet egy kivajazott formába öntj
A kávéport 2 kanál forró vízbe szórjuk, majd ha kissé lehűlt, összekeverjük a fagylalttal, és mélyhűtőbe tesszük. Egy sütőpapíron körberajzolunk tízsz
Ugrás a lap tetejére >>