Egy tálban összekeverjük az öntetet, a brandyt, a tejszínt és a gyömbért, majd lehűtött kelyhekbe folyatjuk. Rákanalazzuk a fagyit, majd a gyümölcsökkel dí
A sajtot reszeljük le. A lisztet keverjük össze a zabpehellyel és a vajjal, és dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és formázzuk cipóra. Csomagol
Egy lábosban megolvasztjuk a szirupot, a vajat és 12 dkg barna cukrot, majd hozzákeverjük a mazsolát, a zabpelyhet és a fahéjat. Az egészet egy kivajazott tepsibe
Az egész tojásokat 2-3 evőkanál meleg vízzel felverünk, majd hozzáadunk 100 g cukrot, egy vaníliás cukrot, a sütőport, a búza- és kukoricalisztet, majd az eg
A tojássárgáját, és a kristálycukrot habosra keverjük. A tejet kis adagokban hozzáadjuk. A réteslisztet, a gyömbérport, és a sütőport összekeverjük, fokoz
Egy tepsit béleljünk ki sütőpappírral és kenjük meg vajjal.
A vajat dolgozzuk simára a porcukorral, majd a tojások fehérjével, végül pedig keverjük hozzá
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a habosra vert porcukor, tej és Rama margarin keverékét, majd kisebb
A hozzávalókból készítsük el a tésztát. Csináljuk meg a tölteléket; A lekvárt melegítsük meg, és keverjük el a többi hozzávalóval (kivéve a cukor). A
Ugrás a lap tetejére >>