A lisztet keverjük össze a cukorral, adjuk hozzá a vajat, és dolgozzuk morzsásra. Tegyük bele a többi hozzávalót, és dolgozzuk össze. Csomagolajuk fóliába,
A citromot lereszeljük, majd a tojások fehérjét habosra verjük majd a lisztel össze keverjük majd a citromot rászorjuk erre az egész masszára és végül betess
A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd ötfelé osztjuk, és egyforma nagyságúra nyújtjuk. Külön megsütjük őket. (190 fok, 10 perc)
Krém készítése: 1
A tojássárgájákat összekeverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a reszelt citromhéjjal, a sütőporral és a mandulával, majd sima tésztává dolgozzuk össze
Egy tálban összekeverjük a reszelt citromhéjat, a sütőport, 25 dkg cukrot, 4 tojást és két tojássárgáját. A maradék cukorral felverjük a két tojásfehérj
A zselatint 1 dl tejben 10 percig állni hagyjuk , majd alacsony hőfokon keverés mellett feloldjuk .
A túrót áttörjük és a kefírrel kikeverjük . Hozzákeverj
A zselatint 1 dl tejben 10 percig állni hagyjuk, majd alacsony hőfokon keverés mellett feloldjuk. A túrót áttörjük és a kefírrel kikeverjük. Hozzákeverjük a
A tojások sárgáját elkeverjük a cukorral, a tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd ezeket óvatosan összedolgozzuk a többi hozzávalóval. Kikent, és ki
Ugrás a lap tetejére >>