A cukor felét egy lábosban karamellizáljuk, majd felöntjük a tejjel, és beletesszük a vaníliaeszenciát, a tejszínt és a sót. Miután felforrt, beleöntjük a
A cukorhoz öntünk fél deci vizet, így megkaramellizáljuk, majd nyolc kivajazott forma alján eloszlatjuk. Ezután egy másik lábosban összekeverjük a cukrot, a to
A vajat egy lábosba tesszük, majd felöntjük 3,75 deci vízzel, és amikor felforrt, belekeverjük a lisztet. Ezután félretesszük, majd ha már teljesen kihűlt, ap
Egy tálban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a reszelt almát és a tojássárgáját, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjéket és a darát is. Az egészet eg
A lisztet elvegyítjük a sütőporral és a kakaóporral.A tojásokat kikeverjük a vajjal, a cukorral, majd hozzáadjuk a barackízt.A masszához hozzáadjuk a lisztes
Egy tálban keverjük össze a rumot, az apróra vágott gyümölcsökkel és csokoládéval. A tojások sárgáját és fehérjét válasszuk ketté, utóbbit verjük ke
Sütőt előmelegítjük. Formát kivajazzuk és beszórjuk mandulaforgáccsal. Aszalt és cukrozott gyümölcsöket, a mogyorót és csokoládét felaprózzuk, majd az e
A tojássárgákat keverjük el 1 ek porcukorral, liszttel, tejjel, a sóval, és a tojások kemény habjával. Egy serpenyőben forrósítsuk fel a zsírt, öntsük bele
Ugrás a lap tetejére >>