A hozzávalókat óvatosan összedolgozzuk egy tálban. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett magas falú tepsibe. Előmelegített sütőben, közepes
A tészta hozzávalóit alaposan összegyúrjuk, majd fél órát pihentetjük. Ezután a cseresznyét egy kerek formába tesszük, és befedjük a kinyújtott tésztáva
A felaprított koktélcseresznyét összekeverjük a mandulával, a cukorral(2 evőkanállal félreteszünk), 3 evőkanál pálinkával és 2 evőkanál vízzel, majd az
A sütőt melegítsük elő 180 fokra. A tojást keverjük el a tejjel, adjuk hozzá a cukrot és a sütőporos lisztet. Osszuk el 8 kicsi savarinformába, és süssük 1
A cseresznyét forraljuk fel a zselével, a cukorral és a konyakkal. Öntsük az egészet a kivajazott tortaformába, és borítsuk be a kinyújtott tésztával.
Elők
Egy lábosba tesszük a rizst, a cukrokat, a vajat, a citromhéjat, majd felöntjük a tejjel, és az egészet összefőzzük. Eközben nyolc cseresznye kivételével az
A csokit, a vajat és a szirupot gőz felett megolvasztjuk, majd az összetört kukoricapelyhet belekeverjük. Ezt a masszát muffinformába kanalazzuk, majd hűtőbe tes
A csokit gőz felett megolvasztjuk, majd miután kissé kihűlt, a pudinghoz keverjük. A piskótát négy kehelybe tesszük, majd meglocsoljuk 1-1 kanál cseresznyeléve
Ugrás a lap tetejére >>