A megfőtt és meghámozott burgonyát, a lisztet, a vajat, a sütőport és 1 tojást, sóval ízesítve tésztává gyúrunk. Az ujjnyi vastagra nyújtott tésztából
A hozzávalókból kemény tésztát készítünk, majd kekszkészítő gépünkkel különböző kekszeket formálunk belőle. Ezeket tegyük kikent tepsire, és süssü
A hozzávalókból (kivéve a gyümölcsíz) meggyúrjuk a tésztát, majd kinyújtjuk, és négyszögletűre vágjuk a tésztát. Ezeket töltsük meg a gyümölcsízzel
A burgonyát, tojás sárgákat, cukrot összegyúrjuk, majd belekeverjük a felvert tojás fehérjéket, és lisztezett tepsibe megsütjük, lekvárral ízesítjük.
A sütőport belekeverjük a lisztbe, majd a burgonyához adjuk a vajjal, tojással, mézzel, tejjel és vaníliás cukorral együtt. Kidolgozzuk, majd 3 darabra osztjuk.
A cukrot összekeverjük a sóval és a citromhéjjal, majd hozzáadjuk a tojássárgáját, a lisztet és a burgonyát. A tojásfehérjét felverjük, majd beleforgatjuk
A tejet megmelegítjük, belemorzsoljuk az élesztőt, hozzáadjuk a kockacukrot, és megkelesztjük. A burgonyához hozzáadjuk a lisztet, a tojássárgáját, a zsírt,
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgájához hozzáadjuk a cukor felét és a sót, majd habosra keverjük, és hozzáadjuk a burgonyát. A fehérjét habbá verjük, m
Ugrás a lap tetejére >>