A Rama margarinhoz hozzáadjuk a porcukrot, és habosra keverjük. Egyenként hozzáadjuk a tojássárgáját, és jól elkeverjük. A réteslisztet, a sütőport, és az
Fogunk egy keverőtálat, beletesszük a lisztet, a fahéjat, a szalalkálit, a szegfűszeget, a cukrot, a tojássárgáját, a mézet, a tejet és a reszelt citromhéjat
Egy tálban keverjük össze a lisztet, a sütőport, a tojások sárgáját, a kesudiót, a cukrot és a Rama margarint. Az így kapott tésztát nyújtsuk ki 5 mm vasta
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd vékonyra kisodorjuk, és 10 cm-es hasábokra vágjuk. Ezekből formázzuk meg a patkókat, majd egy kiken
Az egész tojásokat 3evőkanál meleg vízzel összekeverjük, majd hozzákeverjük a cukrot, a lisztet, a karamellpudingot és a sütőport. Az egészet jó alaposan ö
A hozzávalókból jól gyúrható tésztát készítünk, majd 3 mm vastagságúra kinyújtjuk, és pogácsaformával kiszaggatjuk. Egy kikent tepsibe helyezzük őket,
A hozzávalókat alaposan összedolgozzuk, és az így kapott tésztából kis golyókat készítünk. Ezeket forgassuk bele valamelyik lekvárba, hogy a billiárdgolyók
A birsalmát hámozzuk meg, és negyedeljük fel. Magozzuk ki, és főzzük 30 percig lobogó vízben. Szűrjük le.
Melegítsük elő a sütőt 180 fokra. A tojásokat
Ugrás a lap tetejére >>