Egy tálban összegyúrjuk a lisztet, a vajat, a cukrot, a diót, a kakaót, a fahéjat, a vaníliás cukrot és a tojássárgájákat. Egy órára hűtőbe tesszük, maj
A tojásokat szétválasztjuk, a fehérjét felverjük, a sárgáját kikeverjük a cukorral és a Rama margarinnal. A kakaót 2 evőkanál forró vízben feloldjuk, majd
A tésztához a lisztet, a kakaót, a sütőport elkeverjük, és egy 3L es lezárható edénybe szitáljuk, majd összekeverjük a kétféle cukorral, vanillincukorral,
A tojássárgáját elkeverjük a cukorral, majd felöntjük a felmelegített tejjel, és addig főzzük, amíg a krém rátapad a fakanálra. Ezután egy tálban összek
A 7 tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjünk el még egy egész tojást, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a tö
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. Mindent óvatosan dolgozzunk össze. Az így kapott masszát öntsük egy kikent, kilisztezett tepsib
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
Egy tálban keverjük össze a batátát az ananásszal, a tejjel és a tojással. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és jó alaposan dolgozzuk össze. A sütőformát
Ugrás a lap tetejére >>