Az élesztőt tejbe áztatjuk. A hozzávalókat összegyúrjuk, hozzáadjuk az élesztőt, és az egészet kézzel jól összedolgozzuk. A tésztát sütés előtti este
100 g marcipánt alaposan összekeverünk 3 evőkanál vízzel és 6 tojássárgájával, majd hozzáadunk 50 g cukrot, a sót, a citromhéjat, az 5 tojásfehérjéből
A cukrot egy lábosban felöntjük egy liter vízzel, felforraljuk, majd beletesszük a barackokat, és 20 percig pároljuk őket így. Ezután a gyümölcsöket meghámo
A cukrot, lisztet, vajat, 1 tojást, citromhéjat összedolgozzuk, 2/3-ából négyszöget sodrunk ki, és félig megsütjük. A mandulát ledaráljuk, összekeverjük a
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a porcukorral és a vaníliás cukorral. Morzsolva hozzáadjuk a Rama margarint és a tojássárgákat is. Az így k
A tojás sárgáját és fehérjét külön-külön habosra verjük. A sárgájával keverjük el a cukrot, majd kisebb adagokban keverjük hozzá a többi hozzávalót i
A szilvát leturmixoljuk, majd hozzáadjuk a rumot, a tejet, a citromhéjat és a cukrot, és így is tovább turmixoljuk. Amikor szép pépes lesz, mélyhűtőbe vagy fa
Fogunk egy tálat, beletesszük a lisztet, majd hozzáadjuk a cukrot, a Rama margarint, a sót, a tojássárgáját és a tejfölt. Az egészet alaposan összegyúrjuk,
Ugrás a lap tetejére >>