» 16 brandysnap sütemény vagy bármilyen kerek keksz » 250 g mascarpone » 3 evőkanál porcukor » 1 evőkanál neszkávé » 1 evőkanál forró víz » 2 teáskanál kakaópor » kakaópor a szóráshoz
A mascarponét keverjük simára a porcukorral. Keverjük össze a neszkávét, a kakaót és a forró vizet. A mascarponés krémbe forgassuk bele a kakaós krémet. Tegyük a süteményeket egy tálalóra. Az alsó keksz tetejére tegyünk egyharmadnyi mascarponés keveréket, majd rétegezzük. A teteje keksz legyen. Szórjuk meg kakaóval és tálaljuk.
Elkészítési idő 10 perc.
Nehézségi fok 1.
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom