Az átszitált lisztet dolgozzuk össze az olajjal, a vaj háromnegyed részével és egy csipet sóval. Adagoljunk hozzá gyúrás közben egy kis vizet, majd fél órá
A tojássárgájákat felverjük a cukorral, a vaníliás cukorral, a citrom- vagy narancshéjjal, a citromlével, a reszelt répával, az őrölt mandulával, a liszttel
200 g vajat összekeverünk a gőz fölött olvasztott csokoládéval, 100 g porcukorral, 3 egész tojással és 3 tojássárgájával. A sütőporos lisztet összekeverj
Fogunk egy tálat, beletesszük a tojások sárgáját, majd hozzákeverjük a cukor egyharmadát. Egy másik tálban felverjük a tojások fehérjét a megmaradt cukor
A feldarabolt marcipánt összekeverjük a tojássárgájákkal, a cukorral, a reszelt citromhéjjal, 2 vaníliás cukorral, a búza- és kukoricaliszttel és a sütőpor
A vajat, a porcukrot és a tojássárgáját habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót, és ezzel is összekeverjük. Az egész krémet a kész piskótatorta tetejér
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom