Egy tálban összekeverjük a cukrot, a kakaót, a mogyorót, a vizet, majd a porcukorral felvert tojásfehérjét is beleforgatjuk. Két egyforma formába tesszük, majd
A tojást kikeverjük a cukorral, majd a kakaóval elkevert lisztet kanalanként belekeverjük. Kikent tortaformába simítjuk, és megsütjük. Ha kihűlt 2 lapba vágju
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját a cukorral és a forró vízben, a fehérjéket pedig habbá verjük a sóval. Ezután a sütőporos liszthez keverjük mi
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a 4 dkg cukorral és két kanál liszttel, elkeverjük.
Az egész tojásokat felverjük 5 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadjuk a cukrot, a reszelt citrom héjat, a sót, a búza- és kukoricalisztet. Az egészet jó alap
Egy kézi habverővel dolgozzunk össze egy tojássárgáját, a cukorral, a kukoricaliszt felével és a vaníliával felfőzött tejjel. Ezután lassan forraljuk fel, m
Egy tálban összekeverjük a tészta hozzávalóit, majd az egészet egy előkészített tortaformába tesszük, és közepes fokozaton kb. 16-18 perc alatt készre süt
A tojásokat 4-5 evőkanál forró vízzel felverjük, elektromos keverőgépet használva. Ezután hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, majd 2 percig verjük. A
Ugrás a lap tetejére >>