A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd belekeverjük a mandulát, a mogyorót, a cukrot és a vaníliát. Ezt formába öntjük, majd megsütjük. Amikor kih
Fogunk egy tálat, beletesszük a Rama margarint, majd hozzáadjuk a narancshéjat, a cukrot és a sütőport, és az egészet alaposan elkeverjük. Ehhez hozzákeverjük
A 175 g gőz felett megolvasztott csokoládét összekeverjük a puha vajjal, 175 g cukorral, 3 egész tojással és 4 tojássárgájával, majd az egészet nagyon alapos
Omlós tészta készítése: a hozzávalókat összegyúrjuk és fél órára hűtőbe tesszük. Utána kinyújtjuk, tortaformába tesszük, és 90 fokon 10 percig sütj
A piskóta tetejét 1 cm vastagon levágjuk, közepét kikaparjuk.
Krém készítése: a cukrot a tojással, liszttel és tejjel simára keverjük. Lassú tűzön, ál
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A piskótát megkenjük a narancslekvárral, majd feltekerjük, és 22-24 szeletre vágjuk. Egy tortaformát kibélelünk sütőpapírral, majd a piskótaszeleteket az al
A vajat habosra verjük a mandulamasszával, a cukorral, a vaníliás cukorral, a sóval, a tojásokkal és a citrusféle reszelt héjával. Miután alaposan összekevert
Ugrás a lap tetejére >>