A tojássárgájákat felverjük a narancslével, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojásfehérjékből vert kemény habot, a finomra reszelt répát, az őrölt mogyorót é
Először egy lábosba tesszük a vajat, a csokit, a cukrot és a kávét, majd felöntjük a vízzel, és így vízfürdőben addig kevergetjük, amíg teljesen egyenlet
Az egész tojásokat és a tojásfehérjét jól felverjük, majd hozzáadunk 165 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, a fahéjat, a sót, a sütőport és az őrölt mogyorót
250 g porcukrot világosbarnára olvasztunk és beleöntjük az összekevert diót és mogyorót, majd ezt a masszát márványlapon szétkenjük és miután megkeményed
50 g marcipánt összedolgozunk 3 evőkanál vízzel, 6 tojássárgájával, 100 g cukorral, a sóval, a vaníliás cukorral, a fahéjjal és a citromlével. Az egészet
A tojásokat szátválasztjuk. A fehérjéből 8 dkg cukorral kemény habot verünk. A sárgákat összekeverjük a maradék cukorral és két kanál liszttel, elkeverjü
A hozzávalókból tésztát keverünk, és az alján zsírozott formában 35 percig sütjük közepes lángon. Megtöltjük és mázzal bevonjuk, tejszínhabbal díszít
Az egész tojásokat 4 evőkanál meleg vízzel felverjük, majd hozzáadunk 200 g cukrot, az esszenciát, a liszteket, a kakaóport és a sütőport. A simára kevert ma
Ugrás a lap tetejére >>