A tejcsokit a tejszínben megolvasztjuk, majd egy órára hűtőbe tesszük. Eközben egy tálban a liszthez keverjük a cukrot, a vajat, a tojást, a narancs levét és
Egy kivizezett tortaformát kibélelünk rumos tejbe mártott babapiskótával, úgy, hogy az oldalára is jusson. A narancsok sárga héját lereszeljük, majd a vízben
A narancsokat karikázzuk fel vékonyan és magozzuk ki.
Egy tojás sárgáját dolgozzunk simára a kukoricaliszt felével, 35 gramm porcukorral és a felfőzött vaní
A megmosott narancsokat meghámozzuk, a héjukat vékony csíkokra vágjuk és a levüket kifacsarjuk. A léből 150 ml-t félreteszünk, a többit 50 g cukorral felforra
Az egész tojásokat felverjük 3 evőkanál meleg vízzel, majd hozzáadjuk a cukrot, a vaníliás cukrot, a búzalisztet, a kukoricalisztet és a sütőport. Az egész
Az 5 tojást, 165 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és a reszelt citromhéjat gőz fölött robotgéppel összekeverjük és 7 percig verjük. A felolvasztott vajat
Egy tálban összekeverjük a lisztet a sütőporral, a cukorral, a vajjal, a tojással és a citromhéjjal, majd ha jól összegyúrtuk, negyed órára hűtőbe tesszük
A sütőt 220 fokra előmelegítjük. Megszurkáljuk a tésztát, és lefedjük fóliával, melyre rizst rakunk nehezékként. 20 percig sütjük. Eltávolítjuk a fóli
Ugrás a lap tetejére >>