250 g vajat összekeverünk 250 g cukorral, a vaníliás cukorral, a tojásokkal, a sóval, a búza- és kukoricaliszttel és a sütőporral. Az egészet alaposan összek
Egy tálban összekeverjük a vajat, a cukrot, az eszenciát, a tojásokat, 3 kanál narancslevet, 1 kanál narancshéjat, majd a lisztet is hozzáadjuk a mogyoróval, a
150 g lisztből kupacot készítünk mélyedéssel a közepén, majd beledolgozunk 50 g cukrot, 1 vaníliás cukrot, egy csipet sót, a citrom héjat és a felszeletelt v
150 g lisztből kupacot csinálunk mélyedéssel a közepén, ebbe tesszük a 40 g cukrot, a vaníliás cukrot, a sót és 2 tojássárgáját. Ennek a tetejére tesszük
A tejet főzzük fel a vaníliarúd darabokkal, majd vegyük le a tűzről. Hideg vízben mossuk át, csepegtessük le és adjuk a tejhez a rizst. Ismét főzzük fel és
Az olvasztott vajat egy deci vízzel felfőzzük. A liszthez keverjük a darált diót, a sót, a vajas keveréket, majd az egészet egy előkészített tortaformába tö
A tészta hozzávalóit egy kis vízzel jól gyúrjuk össze, majd takarjuk le és fél óráig kelesszük a hűtőben. Ezután egy lisztezett gyúródeszkán nyújtsuk k
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy tálban összekeverjük a gyömbérsütemény-darabokat, a diót és a Rama margarint. Belesimítjuk egy 24 cm átmérőjű tort
Ugrás a lap tetejére >>