Fogunk egy tálat, beletesszük a
tojások sárgáját, majd hozzákeverjük a
cukor egyharmadát. Egy másik tálban felverjük a
tojások fehérjét a megmaradt
cukorral. Ezt beleforgatjuk a
tojássárgájába a
kakaóporral, a
liszttel és a Rama
margarinnal együtt. Így tepsibe tesszük, és készre sütjük. Eközben egy lábosba töltjük a
tejet, hozzáadjuk a cukrot és a pudingport, és megfőzzük. A Rama
margarint, a triple sec-et, a
mandulát és az aromát ehhez hozzákeverjük. A kihűlt tésztát három lapra vágjuk, és megtöltjük ezzel a töltelékkel. Ezután a
grillázst készítjük el: a cukrot és a
mézet megpirítjuk, majd beletesszük a
mandulát és a Rama
margarint. Tepsibe eloszlatjuk, majd rombusz alakokat vágunk ki belőle. Amikor kihűlt olvasztott csokiba tesszük, majd ezzel díszítjük a tortát.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>