A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját összekeverjük az olvasztott Rama margarinnal, cukorral, sóval, pudingporral, búzadarával, sütőporral, mazsolával, a c
Egy turmixban ledaráljuk a piskótát és a mandulát, majd hozzákeverjük a vajat, formába töltjük, és Kb. 5 percig sütjük. Eközben egy-egy narancs és grapefru
A tortaformát kivajazzuk. 4 dl tejet felforralunk. A maradék 1 dl hideg tejben elkeverjük az egy csomag étkezési zselatint. Utána a felforralt tejet hozzáöntjük
A mandarint szűrőbe téve lecsöpögtetjük. 31 cm- es lezárható edénybe szitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, összekeverjük a cukorral, a vanillincukorral,
Előkészítjük a tortalapot.
A vizet egy serpenyőbe öntjük, és beleszórjuk a zselatint, majd 1 percig állni hagyjuk. Lassú tűzön addig keverjük, amíg a zse
Keverjük össze a tészta hozzávalóit, majd nyomjuk egy kapcsos tortaforma aljára. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra.
Keverjük össze a töltelék hozzávalói
Nyújtsuk ki a tésztát és béleljünk ki vele egy vajjal kikent tortaformát. Tegyünk rá papírt és valamilyen magvakat nehezéknek. Előmelegített sütőben takar
A tejet forraljuk fel, majd vegyük le a tűzről és szépen lassan öntsük bele a búzadarát. Ismét tegyük fel a tűzre és takarékon folyamatos kevergetés mellet
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom