A zselatint gőz felett feloldjuk az ananász levében, majd langyosra hűtjük. Az ananász 2/3 részét felaprítjuk, majd a túróval, a citrom levével és héjával,
A lisztből kupacot csinálunk mélyedéssel a közepén, ebbe tesszük a 25 g cukrot, a sót, a tojást és a reszelt citromhéjat. Ennek a tetejére tesszük a felszele
A pudingport a tejjel és a cukorral megfőzzük. Utána hozzáadjuk a citrom levét és héját. Végül belekeverjük a túrót és a vajat. A krémet a piskótalapok k
A pudingot a tejjel megfőzzük. Hozzáadjuk a citrom héját és levét, majd hagyjuk kihűlni. A túrót áttörjük, majd a kihűlt pudinghoz adjuk a vajjal együtt. A
Egy tálban összekeverjük a tojássárgáját, a cukrot, a kakaót és a sütőporos lisztet, majd beleforgatjuk a felvert tojásfehérjét, és egy előkészített tep
A túrót jól nyomkodjuk szét, majd dolgozzuk össze a krémsajttal, a cukorral, a tojásokkal, a felhevített vajjal, a vaníliaesszenciával és a liszttel.
Egy tort
A hozzávalókat összedolgozzuk. A tésztát kinyújtjuk, és egy tortaforma aljába nyomkodjuk, úgy, hogy az oldalát is fedje. Fél órára hűtőbe tesszük.
Kré
A vajat alaposan összekeverjük a porcukorral, a tojássárgájákkal, a citromlével, a reszelt citromhéjjal, a túróval és a búzadarával. A tojásfehérjékből v
Ugrás a lap tetejére >>