A felaprózott szilvát a konyakba áztatjuk, majd a nyúlhúst felkockázzuk. A májat sózzuk, borsozzuk, rászórjuk a reszelt citromhéjat, a szalonnát pedig szinté
Egy tálban összekeverjük a mustárt, az ecetet, az olajat, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk. A répát felszeleteljük, vajban addig sütjük, amíg ropogós lesz, eköz
A nyulat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, a szalonnát felkockázzuk, a paradicsomot meghámozzuk, szeleteljük, a hagymát pedig felaprózzuk. Ezután a húst vajon
Egy lábosba tesszük az almalevet, a bort, a cukrot és a beáztatott halenyvet, zselét főzünk belőle, amit a hűtőbe teszünk. Ezután a kakukkfüvet felaprózzuk,
A húst bepácoljuk, majd szétdaraboljuk, sózzuk, és borsozzuk.
A hagymát felaprítjuk, megpirítjuk, és rátesszük a húst. Felengedjük a borral, majd cukrot pir
A combot a feldarabolt zöldséggel 1,5 liter vízbe tesszük, sózzuk, majd közepes hőfokon forrás után még egy órát főzzük. Ha teljesen megpuhult, feldarabolju
Keverjük össze a vörösbort, a fokhagímát, a vöröshagymát, a petrezselymet, a sót, borsot, és zöldfűszer-csokrot. Pácoljuk benne a combokat 48 órát.
Heví
Kipréseljük a narancsot, és a mandarint cikkekre szeljük.. A combokat előkészítjük, majd befűszerezzük. A vadnyúlcombokat lisztbe mártjuk és a felmelegített
Ugrás a lap tetejére >>