Először a nyúlgerincről lefejtjük a húst, felszeleteljük, majd enyhén kiklopfoljuk. Miután ezzel végeztünk sózzuk, borsozzuk és megtűzdeljük szalonnával a
A nyúlgerincről leválasztjuk a húst, majd egyforma darabokra felszeleteljük, és kiklopfoljuk őket. Sót, borsot szórunk rájuk, majd vajban átsütjük őket. A m
A nyúlhúst feldaraboljuk, a gerincet elharmadoljuk, a tárkonyt a mustárba keverjük. A húst vajon megpirítjuk, hozzáadjuk a bort és a levest, majd valamivel több
A gerinc melletti húst levágjuk, a többit besózzuk, borsozzuk, a szerecsendióval ízesítjük, majd meglocsoljuk a vajjal. A szalonna felét egy tepsibe tesszük, r
A nyulat egy napig az íróban pácoljuk, majd feldaraboljuk, borsozzuk és az összepréselt borókabogyóval bedörzsöljük. A zöldségeket felkockázzuk, a húsra sz
A megtisztított nyulat befűszerezzük.
A töltelékhez a zsemlét beáztatjuk a tejbe, kicsavarjuk, és összedolgozzuk a vajjal, kevés felaprított szalonnával, fő
A nyulat kiterítjük, sózzuk, a kakukkfűvel megszórjuk, majd rátesszük a szalonnacsíkokat. Erre rákanalazzuk a darált húst, majd az egészet feltekerjük, és m
Tegyük egy lábosba a szeletelt hagymát, a zöldségeket, a babérlevelet, egész borsot, sót, és a nyúlgerincet. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje, és két
Ugrás a lap tetejére >>