A megtisztított nyulat daraboljuk fel 4 részre, majd dolgozzuk össze a borral, egy kis olajjal és sóval, valamint borssal. Pihentessük egy órán át, majd irdaljuk
A nyulat felszeleteljük, majd hideg vízbe áztatjuk. A felaprózott hagymát olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a rózsapaprikát, a húst, majd sózzuk, és készre pár
A nyúl mindkét oldalát olajban megpirítjuk, majd felöntjük fél liter vízzel, és előmelegített sütőben magas fokozaton másfél órát sütjük. Eközben egy
A nyúlhúst felkockázzuk és leforrázzuk. Utána hideg vízben lemossuk és jól lecsöpögtetjük. A megpucolt vöröshagymát lereszeljük, valamint a zöldpaprikát
A húst bepácoljuk, majd sózzuk, és borsozzuk. Olajat és vörösbort locsolunk rá, majd 10 percig állni hagyjuk.
Vajból és lisztből rántást készítünk, maj
A húst körös körül pirítsuk meg, majd daraboljuk fel, és tegyük félre. Zsírban karamellizáljuk a hagymát és a cukrot. Öntsük bele egy kevés ecetet. Tegyü
A felaprózott szalonna zsírját kiolvasztjuk, ezen megpirítjuk a feldarabolt nyúlhúst, majd egy idő után hozzáadjuk a máját és a felaprózott hagymákat is. Ez
A zsemlék tetejéből egy ujjnyit levágunk, majd a puha belüket kézzel kiszedjük. Az üreges zsemléket tepsiben sütőbe toljuk ,és kissé megszáritjuk, hogy a t
Ugrás a lap tetejére >>