Először is tisztítsuk meg és jól mossuk át a húsokat. Ezután alaposan fűszerezzük be sóval, borssal, kakukkfűvel és borsfűvel. A végén pedig locsoljuk meg
A húst daraboljuk fel. A hagymát vágjuk apróra, a répát karikázzuk fel, a fokhagymát zúzzuk össze.
Hevítsük fel az olajat, tegyük bele a húst, és pirítsu
A nyúlhúst mossuk meg, vágjuk fel nagyobb darabokra, majd tegyük fel a tűzre egy vízzel töltött fazékban. Adjuk hozzá a tisztított vöröshagymát, valamint a
A gerincet három helyen bevágjuk, de nem vágjuk teljesen szét, így fonatot csinálunk. A darált napraforgót összekeverjük a tojással, kevés liszttel és sóval
Tisztítsuk meg a nyulat, mossuk át és daraboljuk 10 részre. Adjunk hozzá 4 liter vizet, főzzük fel és fölözzük le a habját. Pároljuk 20 percig, majd tegyük
A nyulat sózzuk, megszórjuk a fűszerkeverékkel, rátesszük a szalonnát, majd beterítjük a darált hússal, az egészet feltekerjük, és megkötjük. Egy sütőed
A nyúlgerincet megtisztítjuk, bevagdossuk, majd a vágatokba tűzzük a szalonnaszeleteket, és megsütjük.
A petrezselymet felaprítjuk, majd a gombára szórjuk,
Tegyük egy tálba a nyulat, az olajat, a sumacot, és forgassuk össze. Tegyük 2 órára a hűtőbe. Melegítsük elő a grillsütőt. Forraljunk vizet egy lábosban, t
Ugrás a lap tetejére >>