A húst beirdaljuk, a résekbe szalonnát teszünk, megfűszerezzük, és kb. 20 perc alatt félig, azaz angolosra sütjük meg.
Használhatunk bepácolt vagy friss nyúlgerincet egyaránt. Először a nyúlhúsról levágjuk a hártyákat és a füstölt szalonnával megtűzdeljük, majd besózzuk
Pácot készítünk a nyúl vadasan recept alapján, és 2 napig benne hagyjuk a nyulat. Kiszedve a pácból, felszeleteljük, beirdaljuk, a résekbe szalonnát teszünk,
A megtisztított nyulat felszeleteljük, szalonnával megtűzzük, majd 3 napig pácoljuk. Utána vajat hevítünk, majd a húst megpároljuk rajta. 2 dl páclevet adunk
A combokat bepácoljuk, majd kicsontozzuk. Az aprólékot finomra daráljuk. Az aszalt gyümölcsöket felaprítjuk, és a darált aprólékhoz keverjük. Megfűszerezzü
A combokat besózzuk, borsozzuk, majd az olajban előpirítjuk őket. Ezután beleszórjuk a felaprózott zöldségeket, a kakukkfüvet és a borókabogyót. Felöntjük
A nyulat felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, majd az olajban minden felüket átpirítjuk. Ezután hozzáadjuk a felszeletelt paradicsomot és zellert, a felkockázott p
A combokat tegyük egy edénybe, öntsük rá a bort, a konyakot, tegyük mellé a felszeletelt sárgarépát, a feldarabolt vöröshagymát, a kakukkfüvet, a babérleve
Ugrás a lap tetejére >>