A felszeletelt hagymát olajon megpároljuk, majd sózzuk, borsozzuk, felöntjük a levessel. Amint aranybarnára sült, megszórjuk a cukorral, karamellizáljuk. Eközbe
Az elnegyedelt gerincet és a combokat sózzuk, borsozzuk, a szalonnát 3 deka vajon megpirítjuk, majd félrerakjuk. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a hús mindkét fe
A vajat megolvasztjuk, majd rászórjuk a zsemlemorzsát, és világos színű rántást készítünk belőle. Hozzáöntjük a bort, és felforraljuk. Hozzáadunk annyit
A megtisztított nyulat vágjuk fel, pácoljuk be a mustárral és hagyjuk így egy-két órán át.
Locsoljunk olívaolajat egy tűzálló tál aljába, tegyük bele a
A nyulat bepácoljuk, majd húsába szalonna és fokhagymadarabokat tűzünk. Megfűszerezzük, nyársra húzzuk, és megsütjük. Közben többször meglocsoljuk.
Felda
Vágjuk fel a nyulat 8-10 részre és fűszerezzük sóval és borssal.
A szilvát vágjuk ketté és szedjük ki a magját.
A nyúl mindkét oldalát az olajban pirít
A hagymák alját keresztben bevágjuk, miután megtisztítottuk, majd forró vízben 5 percig főzzük őket. A mazsolát fél órára előre beáztatjuk, a feldarabolt
A megtisztított mezei nyulat kicsontozzuk és jól beszórjuk sóval, valamint borssal.
A többi húst és a szalonnát pácoljuk be sóval, borssal, kakukkfűvel, bor
Ugrás a lap tetejére >>