Az elnegyedelt gerincet és a combokat
sózzuk,
borsozzuk, a
szalonnát 3 deka
vajon megpirítjuk, majd félrerakjuk. Ebben a zsiradékban megpirítjuk a hús mindkét felét, majd meghintjük a
kakukkfűvel és meglocsoljuk a brandyvel. Ekkor szórjuk rá a
lencsét, és felöntjük a levessel. Forrástól számított kb. egy órát pároljuk. Eközben a felszeletelt
gombát 2 deka
vajon megpároljuk,
sózzuk,
borsozzuk, az összepréselt
fokhagymával ízesítjük. Felöntjük a borral, majd a
szalonnát is beletesszük, és negyed órával a főzési idő vége előtt a
lencséhez keverjük. Ha szükséges
sózzuk,
borsozzuk, és már kínálhatjuk is.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>