A zöldségeket felkockázzuk, majd felöntjük a vízzel és az ecettel, sózzuk, és ebben pácoljuk két napig a húst. Ezután vajban kb. 3/4 órát pároljuk lefedve
A megtisztított nyulat vágjuk 10 darabra, hintsük meg sóval, valamint borssal és az olajban negyed óra alatt süssük meg. Ezután dolgozzuk hozzá az összevágott
Tisztítsuk meg, mossuk át és daraboljuk 10 részre a nyulat. Ezután adjunk hozzá 3 liter vizet. Főzzük fel és fölözzük le a habját. Tegyük bele a megpucolt z
Tisztítsuk meg, mossuk át a nyulat, majd daraboljuk 10 részre és fűszerezzük be sóval, valamint borssal. Az olívaolajon pirítsuk meg minden oldalát 20 perc alat
A nyúlfilékből négy egyforma érmét szelünk, majd az egy kanál vajjal elkevert olajban mindkét felét 2 percig sütjük. Sóval, borssal megszórjuk, kevés alapl
Összeturmixoljuk az articsókát a dióolaj felével, citromlével, sóval, borssal. Egy másik tálban a maradék olajhoz keverjük az ecetet, ezt is sózzuk, borsozzuk
A filéket olajban 4-5 percig sütjük, majd alufóliába tekerjük. A gombát felszeleteljük, olajban megpirítjuk, majd az egyik kakukkfűág leveleit és a felaprózo
A zöldbabot 5 percig főzzük, majd lehűtjük, közben a salátát összetépkedjük. A körtét felszeleteljük, citromlével meglocsoljuk, a gombákat is szeletekre v
Ugrás a lap tetejére >>