Tegyük a szőlőket egy fazékba a cukorral, narancslével és 1/2 teáscsésze vízzel 10 percig főni. Másnap újra főzzük fel, amíg besűrűsödik. Vegyük le a t
A lepényeket felnégyeljük, majd mindegyik darabot széltében bemetsszük, ide kerül a töltelék. A belsejüket megkenjük vajjal, majd a húst felkockázzuk, megfű
Távolítsuk el a csontokat a húsról és vágjuk kis darabokra. Pároljuk meg vajban a húst, adjuk hozzá a hagymát és folytassuk a párolást. Szórjuk meg sóval,
Főzzük meg a rizst. Adjunk hozzá 3/4 teáscsésze tejet és folytassuk a főzést fél óráig. Adjuk hozzá a maradék tejben feloldott kukoricalisztet, vaníliát é
Keverjük össze a grízt, 300 g cukrot és a tojást. Tegyük egy fazékba, adjuk hozzá a tejet és hagyjuk főni. A végén dobjuk bele a narancshéj reszeléket. Vaja
Hagymát fél dl olaj és 4 ek. víz keverékéven puhára főzzük. Belerakjuk a paradicsomot, összevágott petrezselyemzöldet, fűszerezzük, lefedve fél órát pár
Szeletekre vágott halat tűzálló tálba tesszük, és meglocsoljuk citromlével. Fűszerezzük. Hagymát az olaj felében megpároljuk, hozzáadjuk az összevágott pa
Melegítsük meg az olajat, tegyük rá a felvert tojásokat, a feldarabolt feta sajtot, sót és borsot. Keverjük folyamatosan, amíg a tojások megsülnek.
Ugrás a lap tetejére >>