Vágjuk fel a húst kis darabokra. Terítsük szét egy sütőpapíron, szórjuk meg szurokfűvel, majd sózzuk és borsozzuk. Adjuk hozzá a hagymát, keverjük meg és
Az összevágott hagymát pároljuk üvegesre az olívaolajon, majd dolgozzuk hozzá a zúzott fokhagymát és az apró kockákra vágott húst. Pirítsuk 10 percig. Ezut
Morzsát a reszelt sajttal, a puha vajjal és a tojássárgákkal elkeverjük. Gombócokat formálunk belőle, majd lisztbe, tojásba, morzsába hempergetjük, és forró
Reszelt sajtokkal elkeverjük a tojássárgákat, fűszerezzük, és hozzáadjuk a tojások habbá vert fehérjét. Szeletelt kenyérből háromszögeket vágunk, sajthal
Feta sajtot összetörjük, hozzáadjuk a kefalotirit, borsot, és a tojásokat. Tésztából 25*5 cm-es csíkokat vágunk, 3-3 csíkot egymásra rakunk, de mindegyiket k
Húsba lukakat fúrunk, sóval kevert borssal és fokhagymát dugunk beléjük. Lábasba tesszük, felöntjük annyi vízzel, amennyi ellepi. Hozzáadjuk a vajat és az o
Nagy kockára vágjuk a húst, ízesítjük és roston megsütjük. Felolvasztjuk a vajat, beletesszük a húst, megszórjuk pirospaprikával, ráöntjük a bort. Ha forr
Húst nagy lábasba tesszük, ráöntünk annyi vizet, amennyi ellepi. Fűszerezve addig fűzzük, míg a hús le nem válik a csontról. Húst apróra vágjuk, és kiseb
Ugrás a lap tetejére >>