Pucoljuk meg a hagymát, és vágjuk apró darabokra. Tegyük serpenyőbe, és 0,5 dl olajban és 4 evőkanál vízben pároljuk meg. Tegyük a serpenyőbe a felszeletelt
Pucoljuk és szeleteljük fel a krumplikat. Helyezzük el őket egy tepsiben, szórjuk meg szurokfűvel, sóval, borssal és keverjük össze. Öntsük le olajjal, citrom
Mossuk meg a halat, sózzuk és borsozzuk meg és kenjük meg olajjal, valamint szórjuk meg szurokfűvel.
Mossuk meg a csicseri borsókat, tegyünk egy lábasba, lepjük el vízzel és hagyjuk forrni. Szedjük le a habját, adjuk hozzá a hagymát négybe vágva, kevés sót
Héjazzuk és daraboljuk fel a paradicsomot. Tegyük egy tálba a hagymával, zöldmentával, petrezselyemmel, sóval, borssal és keverjük össze. Adjuk hozzá a liszte
Áztassuk be a babot egy nappal az elkészítése előtt. Másnap tegyük fel fél liter vízzel főni. Sózzuk meg, adjuk hozzá a hagymát, öntsük le citromos olajjal
Áztassuk be előző este a paszulyt. Szűrjük le, majd tegyük egy fazékba vízzel egy keveset főni, majd szűrjük le. Tegyük újra a paszulyokat a fazékba a több
Szardellákat apróra vágjuk, tojásokat áttörjük szitán, lereszeljük a hagymát, majd összekeverjük a többi hozzávalóval.
Hozzáadjuk a tejfölt és a citro
Ugrás a lap tetejére >>