Dörzsöljük be kívül belül a csirkét citrommal, sóval és borssal. Kenjük meg a csirkét mustárral. Helyezzük a krumplikat egy tepsibe, szórjuk meg kakukkfűve
Daraboljuk a csirkét nagy darabokra. Forraljuk sóval 10 percig és hagyjuk lecsorogni. Keverjük össze a lisztet a sóval és a borssal. Lisztezzük be a csirkét és
Sózzuk és borsozzuk meg a húst, kenjük meg olajjal, tegyük egy tepsire, adjuk hozzá egy kevés vizet és fedjük le alumínium fóliával. Süssük 2 1/2 óráig.
Áztassuk be és nyomkodjuk ki a kenyeret. Keverjük össze a darált húst, kenyérbelet, hagymát, tojást, zöldmentát, szurokfüvet, sót és borsot. Formázzunk fas
info Az oldalon történő látogatása során cookie-kat (“sütiket”) használunk. Ezen fájlok információkat szolgáltatnak számunkra a felhasználó oldallátogatási szokásairól, de nem tárolnak személyes információkat. Az oldal használatával elfogadja a cookie-k használatát.Elfogadom