Pucoljuk meg a
hagymát, és vágjuk apró darabokra. Tegyük serpenyőbe, és 0,5 dl olajban és 4 evőkanál
vízben pároljuk meg. Tegyük a serpenyőbe a felszeletelt
paradicsomot és az apróra vágott petrezselymet,
sóval-
borssal fűszerezzük. Keverjük össze, és a fedőt rátéve fél órát tovább pároljuk. Fogjunk egy tűzálló tálat, egyengessük el benne a serpenyő tart
almát, majd helyezzük rá a szeletekre vágott,megtíszított halat. Locsoljuk meg a szeleteket a borral, az olajjal,
sóval-
borssal fűszerezzük, majd tegyük az egészet egy előmelegített sütőbe. Mérsékelt tűzön 40 percig sütjük. Még mielött letelne a 40 perc, tegyük rá az olajbogyókat. 80 perc alatt elkészíthető.
Szerző:
Ízletes receptek Hozzáadom a kedvenc receptjeimhez >>