Daraboljuk szeletekre a csirkét. Daráljuk le a paradicsomot. Pároljuk meg olajban a hagymát a csirkével együtt. Adjuk hozzá a paradicsomot, sót, borsot, szurokfü
Tyúkhúst a zöldséggel, egészben vágott hagymával, szemes borssal, sóval, 1,5 l vízben puhára főzzük. Ha a tyúk puha, kivesszük a levesből, és a levesben m
Egy tálban keverjük össze a hozzávalókat, és hűtsük le.
Előkészület: 15 perc.
Pucoljuk meg az uborkát, vágjuk kockákba, és sózzuk be. Sózás miatt levet fog ereszteni, ezt lecsöpögtetjük, majd elkeverjük az apróra vágott kaporral, az ö
Kockára vágott uborkát leöntjük az ecettel és olajjal összekevert sóval, kaporral és 1-2 vékonyra vágott fokhagymával ízesített joghurttal.
Kacsa hasüregébe két fél almát, kis darab zellert teszünk, majd a láng fölé tartjuk, hogy a láng kívül is, belül is érje. Olvasztott vajat elkeverjük az ol
Vágjuk szeletekre a húst, tegyük egy agyag tálba, öntsük le a páclével és hagyjuk 2 napig állni. Pároljuk meg vajban a húst. Adjunk hozzá egy kevés pácleve
Mossuk meg a borsót. Tegyük egy lábasba kevés vízzel és cukorral, és főzzük 15 percig. Pároljuk meg a hagymát vajon és adjunk hozzá kaprot, sót, borsot, val
Ugrás a lap tetejére >>